Відбулося урочисте відкриття спортивного залу

/Files/images/novini/rzne/2016/270120168512.jpg

/Files/images/novini/rzne/2016/270120168510.jpg

Спорт – це здоров’я! А чи можливо підростаючому поколінню прищепити любов до здорового способу життя без занять фізичної культури?
27 січня 2016 року у приміщенні Богданівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відбулася урочиста подія. Цього дня школа об’єднала всіх разом: учнів, вчителів, запрошених шефів та батьків, щоб подякувати благодійникам за чудовий подарунок - відремонтовану спортивну залу, заняття в якій дають можливість для розвитку фізичних сил, загартуванню організму, красивої постави, доброго настрою школярів.
Шкільний колектив щиро вдячний всім, хто був небайдужим до організації та ремонтних робіт у спортивній залі. Висловлюємо подяку:
- депутату Кіровоградської обласної ради Ревенко Наталії Олександрівні та голові ДП «Чорноліське лісне господарство» Зуєву Олександру Васильовичу, які неодноразово відвідували нашу школу та завжди залишаються небайдужими до її проблем;
- командиру ВЧ А-1201 Собчуку Олександру Олександровичу та головному інженеру Краснюку Сергію Олексійовичу за постійну шефську допомогу;
- Прапорщику Дубині Євгенію Анатолійовичу, старшому солдату Зарецькому Олексію Олексійовичу, електрику Епику Петру Михайловичу за безпосереднє виконання основних ремонтних робіт.
- Голові батьківського комітету школи Хуторній Тетяні Сергіївні та всім батькам, які долучилися до ремонту спортивної зали.
На святі були присутні гості – сільській голова Іващук А.О., командир військової частини А- 1201 Собчук О.О. та головний інженер Краснюк С.О., які подарували шкіряні м’ячі для міні - футболу та волейболу.
Також ми вдячні громадській організації «Богданівка – час змін» за впровадження ПРООН – проекту, за рахунок якого було замінено 20 вікон у спортивній залі. Тепер тут стало тепло та затишно.
Нехай добро та щирість, посіяні щедрими душами наших благодійників, повертаються до них сторицею, а їхня громадянська позиція слугує прикладом для всіх.
Добро дарувати так легко!
Адміністрація школи.
Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.